Aanbod

U bekijkt momenteel: Kantoorruimte in de plaats Berkel en rodenrijs in de straat Huygensstraat op nummer 19

Huygensstraat 19, BERKEL EN RODENRIJS

Huygensstraat 19, BERKEL EN RODENRIJS

Over de Huygensstraat 19
Te huur; Circa 110m2 kantoorruimte op de 1e verdieping.

Locatie en bereikbaarheid.
Gelegen op bedrijvenpark Oudeland. Het is een hoogwaardig bedrijventerrein met actief parkmanagement, camerabeveiliging en een moderne uitstraling. Gelegen...lees verder

Kantoorruimte

Huygensstraat 19
2652 XK BERKEL EN RODENRIJS

Te huur; Circa 110m2 kantoorruimte op de 1e verdieping.

Locatie en bereikbaarheid.
Gelegen op bedrijvenpark Oudeland. Het is een hoogwaardig bedrijventerrein met actief parkmanagement, camerabeveiliging en een moderne uitstraling. Gelegen ten noorden van Rotterdam, nabij Rotterdam – The Hague Airport. Dit terrein ligt zeer centraal tussen de gemeentes Delft, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 950,00 per maand exclusief BTW en servicekosten

Parkeergelegenheid
Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

Oplevering
In overleg

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de wijziging van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS)

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met BTW.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor het omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meet kant worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurden gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.

Deze projectinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Nadrukkelijks is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Snel naar

Terug naar boven

Bouwjaar

 • Jaar omschrijving
   • Jaar
    2009
 • In aanbouw
  nee
Terug naar boven

Lokatie

 • Liggingen
   • Ligging
    Bedrijventerrein
HoofdFoto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Snel overzicht

 • Huurprijs: € 950,-
 • Soort object: Kantoorruimte
 • Bouwjaar/-periode: 2009

Zoeken in ons aanbod

Geef hieronder de selectiecriteria aan: