Aanbod

U bekijkt momenteel: Kantoorruimte in de plaats Rotterdam in de straat Haltewachter op nummer 20

Haltewachter 20, ROTTERDAM

Haltewachter 20, ROTTERDAM

Over de Haltewachter 20
Gelegen op bedrijven park “Boezembocht” kantoorunit inclusief elektra, gas, water en gebruik van gemeenschappelijke voorzieningen.

Op de eerste verdieping gelegen kantoorunit in representatief kleinschalig verzamelgebouw met flexibele...lees verder

Kantoorruimte

Haltewachter 20
3034 KE ROTTERDAM

Gelegen op bedrijven park “Boezembocht” kantoorunit inclusief elektra, gas, water en gebruik van gemeenschappelijke voorzieningen.

Op de eerste verdieping gelegen kantoorunit in representatief kleinschalig verzamelgebouw met flexibele huurovereenkomst, per maand opzegbaar.

Voorzieningen:
- Gemeenschappelijke entree
- Toiletgroepen
- Keuken
- Centrale verwarming
- Nabij uitvalswegen en de ringweg A13 en A20
- Huidige prijsvermelding exclusief BTW


Indeling
Op de eerste verdieping gelegen kantoorunit circa 36 m2.

Bereikbaarheid
Uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als auto.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt 495,-- per maand exclusief service kosten en BTW

Parkeergelegenheid
Betaald parkeren langs de openbare weg.

Huurtermijn
Flexibel

Oplevering
In overleg.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de wijziging van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2017=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS)

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor het omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meet kant worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurden gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden en zal de huurprijs met een nader te bepalen bedrag worden verhoogd.


Deze projectinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Snel naar

Terug naar boven

Bouwjaar

 • Jaar omschrijving
   • Jaar
    1988
 • In aanbouw
  nee
HoofdFoto

Snel overzicht

 • Huurprijs: € 495,-
 • Soort object: Kantoorruimte
 • Bouwjaar/-periode: 1988

Zoeken in ons aanbod

Geef hieronder de selectiecriteria aan: