Diensten

SBF is gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. Op Rotterdamse wijze, dus recht-door-zee en zonder rookgordijnen, adviseren en ondersteunen wij bedrijven, instellingen, beleggers en particulieren bij taxatie, verhuur, aanhuur of verkoop van bedrijfshuisvesting. Onze ervaren makelaars kennen de Rotterdamse bedrijfspandmarkt als geen ander! Je kunt altijd contact met ons opnemen zodat wij je kunnen helpen met het vinden van een geschikte ruimte!

Verhuur/verkoop

Een goed advies is essentieel voor een succesvolle verhuur of verkoop van je bedrijfspand. SBF staat je gedurende het gehele traject met raad en daad bij, vanaf de start van de verhuur of verkoop tot en met de overeenkomst en oplevering (of zelfs daarna…). We spreken klare taal in antwoord op je vragen en op creatieve wijze kunnen wij panden of locaties op uiteenlopende wijzen in de markt zetten om samen om de waarde van jouw vastgoed te maximaliseren.

Aanhuur

Op vakkundige wijze adviseert en begeleidt SBF je bij het zoeken, vinden en aanhuren van bedrijfshuisvesting. Op basis van jouw wensen en eisen gaan we voor je op zoek teneinde je één of meer gepaste locaties voor te leggen. Uiteraard springen we voor je in de bres bij de onderhandelingen over de huurprijs en overige voorwaarden maar ook bij het heronderhandelen van bestaande overeenkomsten. Objectief en to-the-point, dat is waar SBF voor staat.

Neem contact met ons op

 

Ik ben een mens! Wat is de 1e letter van het door u ingevulde emailadres?